Brexitin ja pandemian vuoksi Bromptoneita on saatavissa rajoitetusti. Toistaiseksi meillä ei ole edes koeajopyöriä, sillä maahantuoja ei pysty vahvistamaan tehdastilausten toimitusaikoja meille. Korjaamme vain meiltä ostettuja Brompton-pyöriä ja harvinaisempien varaosien saatavuudessa saattaa olla viiveitä. Soita ennakkoon jos tarvitset huoltoa. Toivomme saatavuuden parantuvan vuonna 2023.

Brompton on voittanut useimmat alan lehtien testit hyvän ajettavuutensa ja loistavan taittomekanisminsa ansiosta. Greenbike on myynyt Brompton-taittopyöriä vuodesta 2006 lähtien, eli olemme Suomen pitkäaikaisin Brompton-myyjä. Kokoelmassamme on mm. Suomen vanhin Brompton ja olemme huoltaneet ja viritelleet kaikkia siitä uudempia malleja. Näillä sivuilla kerromme kokemuksiamme ja annamme vinkkejä Brompton-pyörän omistajille ja hankintaa harkitseville. Liikkeellämme on normaalisti mallipyöriä koeajoa ja -taittoa varten.

Brompton - Esite 2021

Greenbiken asiakkaana saat ostamallesi pyörälle toimivan ja kokeneen huollon tarvitessasi. Meiltä myös Brompton-varaosat ja tarvikkeet suoraan hyllystä omille asiakkaillemme. HUOM: Vuonna 2022 varaosien saatavuudessa tehtaalta on mahdollisia viiveitä, oma varastomme on varattu vain meiltä ostettuihin pyöriin. Soita ennalta jos Bromptonisi tarvitsee huoltoa. Lisäksi liikkeessämme on normaalisti tarjolla Bromptoniin laukkuja, satuloita, erilaisia renkaita, lukkoja, valaisimia yms. lisätarvikkeita.